Θεατρική Παράσταση: “Με λένε Έμμα”

Sep 29, 2019

21:00

Σύγχρονο Θέατρο

90

Μια παράσταση της Ομάδας Νάμα
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη
Μετάφραση-σκηνογραφία Γιώργου Χατζηνικολάου.

Στο ρόλο της Έμμα η Μαίρη Μηνά. Τη διανομή συμπληρώνουν οι Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Καζανάς, Χάρης Τζωρτζάκης, Ανδρέας Κοντόπουλος, Γιάννης Λεάκος, Σοφία Κορώνη, Ιωάννα Τζίκα, Μαρίτα Τζατζαδάκη, Έλενα Βακάλη. Τους φωτισμούς υπογράφει ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος και τη μουσική σύνθεση ο Στέλιος Γιαννουλάκης.

Το “Με λένε Έμμα” (πρωτότυπος τίτλος People, Places and Things) είναι ένα έργο για τον αγώνα του ανθρώπου να επιβιώσει στον σύγχρονο κόσμο. Ένα καταιγιστικό κείμενο για το σήμερα, με μια ξέφρενη στους ρυθμούς και τις εναλλαγές δραματουργία. Ένα έργο-πρόκληση, που συγκινεί καθώς τολμά να μιλήσει διεισδυτικά και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για ένα θέμα τόσο σύνθετο και ακανθώδες: την εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες και τις άγριες καταστάσεις που συνεπάγονται.

 

Σημείωση: Η παράσταση είναι προσφορά του θεάτρου στο φεστιβάλ. Η είσοδος στην παράσταση- όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ- είναι ελεύθερη για το κοινό. Ώρα έναρξης διάθεσης των προσκλήσεων: 19.30 (με σειρά προσέλευσης την ημέρα της παράστασης). Κάθε άτομο θα παραλαμβάνει μία διπλή πρόσκληση.

Copyright 2019 All rights reserved